Deň matiek z bonprix.sk - pre súčasné i nastávajúce mamičky

07.05.2021

26. máj je výnimočný deň, ktorý oslavujú skvelé ženy. Mamy, priateľky, superhrdinky. Pre bonprix je celý rok Dňom matiek a Dňom žien! Na túto príležitosť bonprix pripravil niekoľko námetov pre súčasné aj nastávajúce mamičky. Teda skrátka – pre každú z nás.

Výnimočný darček
bonprix.sk nie je len zdrojom módnych inšpirácií. V ponuke bonprix nechýbajú ani kabelky, skvelé šperky a bytové doplnky. Je to výborná príležitosť na to, aby sme urobili radosť blízkemu človeku. Pôvabné šaty? Hodinky s kovovým remienkom? Alebo krásna, priestranná nákupná taška? Voľba nie je jednoduchá😊

Pre nastávajúce mamičky
Okrem oblečenia z bežnej kolekcie bonprix ponúka široký výber tehotenského oblečenia. Ženám v tomto výnimočnom stave ponúka odevy, ktoré sú prispôsobené na dojčenie a sú zárukou pohodlia. Okrem iného sú to aj pohodlné a veľmi módne blúzky, šaty, nohavice, bielizeň, ba dokonca aj – plavky.

Pre každú z nás
bonprix – it’s me. Touto myšlienkou sa spoločnosť riadi pri tvorbe svojich kolekcií. Snaží sa o to, aby si tu niečo našla každá z nás bez ohľadu na vek, a tak je ponuka obchodu mimoriadne široká. Móda spája generácie a vďaka rozmanitosti si značku bonprix obľúbili tisícky žien na celom svete. Pridajte sa k nim na www.bonprix.sk