Denim Love – outfity s džínsovinou v hlavnej úlohe

05.03.2021

Džínsovina je materiál, ktorý jednoznačne patrí do skupiny nadčasových. Je tu už desaťročia, dynamicky sa vyvíja a možností na jej kombinovanie v outfitoch je množstvo. Hodí sa prakticky ku všetkému a na každú príležitosť. Bonprix to veľmi dobre vie a pripravil veľa štýlových návrhov, určených obdivovateľkám tejto modrej tkaniny.

Po prvé: džínsové nohavice. Je to klasika, kúsok, ktorý musí byť v každom šatníku. Môžeme si zvoliť rúrkové džínsy, džínsy typu boyfriend, kulotky ba aj džínsy zvonové. Patchworkové, s dierami, výšivkou alebo s aplikáciami. Aj ich farebnosť je rozdielna – od tmavomodrej po pastelovú modrú.
Ďalším prvkom, ktorý stojí za zmienku, je denimová bunda. Môže byť vypasovaná alebo oversize, akoby pochádzala z pánskeho šatníka. Skvele sa hodí do všetkých kombinácií typu boho – napríklad ku kvetovaným šatám. Dobre bude vyzerať aj v kombinácii s tričkom či košeľou. Nezabudnite ani na džínsové sukne! Sú skvelým základom pohodlného a zároveň efektného outfitu.
Džínsovina v podobe total look často vzbudzuje protirečenia. Jedni milujú kombináciu materiálu v takejto verzii, ďalší uprednostňujú kultový štýl Britney Spears a Justina Timberlakea. Je čas nebáť sa a dať šancu jednotným outfitom. A úspech bude zaručený! 😊
Ak ste doteraz výber džínsového oblečenia obmedzili len na nohavice, určite sa to zmení, keď navštívite www.bonprix.sk. Okrem klasických kúskov tam nájdete aj nohavice s trakmi, šaty, overaly ba dokonca aj džínsové doplnky.