Energetická dávka farebnej energie. Nalaďte sa na jar spolu s bonprix!

19.02.2021

Hoci za oknom je ešte stále zima, kalendár napovedá, že dlho očakávaná jar sa blíži míľovými krokmi. Je to perfektné obdobie na to, aby sme vniesli do svojho šatníka pestrú energiu a pripravili sa na najkrajšie obdobie roka!

V nadchádzajúcej sezóne bonprix stavia na farby. Toto sú 3 z nich, ktoré na jar 2021 určite musíte mať.

#THINK PINK
Tento neuveriteľne dievčenský odtieň je našim číslom 1. Jemné, vzdušné kvetované šaty, alebo intenzívne ružová mini kabelka? Bez ohľadu na stupeň sýtosti táto farba celkom určite omladí každý outfit.

#CLASSICRED
Červená je klasika, ktorá je vhodná vždy a všade. Aj keď niektoré dámy tento odtieň uprednostňujú na špeciálne príležitosti, nič nebráni tomu, aby ste ju zaradili do svojho každodenného šatníka. Dodá vám sebavedomie a osvedčí sa rovnako tak v kancelárii ako aj v pohodlí domova.

#ILLUMINATING
Podľa Inštitútu Pantone by to bez kultovej farby roka nebolo to pravé orechové. Slnečná žltá je odtieňom, ktorý v nadchádzajúcej sezóne vo vašom šatníku nemôže chýbať. A hoci sa dá považovať za pomerne odvážnu, určite stojí za to prijať ju a dať jej šancu. Garantujeme vám pozitívne prekvapenie!