Ikony štýlu: letné outfity inšpirované filmom Mamma Mia!

Ikony štýlu: letné outfity  inšpirované filmom Mamma Mia!

28.05.2021

Mamma mia, leto je za dverami! Pri tejto príležitosti by sme vám chceli pripomenúť jeden z najpozitívnejších dovolenkových filmových hitov. Reč je o muzikáli, ktorý si získal srdcia miliónov ľudí na celom svete aj vďaka tomu, že tu hrajú najväčšie hviezdy veľkého plátna, ako aj vďaka tomu, že súčasťou deja sú najväčšie hity skupiny ABBA. Kultový film „Mamma Mia” je esenciou blažených dovolenkových dní, nádhernej gréckej krajiny a pozitívnej energie. Napokon, kto by po zhliadnutí tohto filmu nezatúžil zatancovať si v rytme „Dancing Queen”? 😊 Bonprix.sk vás pozýva na putovanie po stopách hlavných hrdiniek filmu. Preneste sa spolu s nami na malebný ostrov Skopelos a inšpirujte sa štýlom hlavných postáv!

DONNA

Hlavnou hrdinkou filmu je Donna, ktorú stvárnila Meril Streep. Je to hipisáčka nielen dušou, ale aj spôsobom obliekania – a napriek tomu, že čas plynie, tohto štýlu sa dôsledne drží. Patrí k nej nielen biele tričko a voľné džínsy s trakmi! Donna často nosí farebné kvetované blúzky, šaty v etno štýle či trampky alebo kovbojky.

SOPHIE

Sophie (hrá ju Amanda Seyfried) je dcérou Donny. Je veľmi dievčenská a jej outfity vychádzajú z gréckej slobody, sú nonšalantné a zároveň veľmi ženské. Nosí biele šaty a blúzky v štýle boho v kombinácii s džínsovou sukňou. Ak chcete staviť na look v štýle Sophie, určite si zadovážte aj pestrý dovolenkový náhrdelník z korálikov!

AND … THE DYNAMOS!

Donna and the Dynamos je dievčenská skupina, ktorú založila Donna spolu s dvomi najlepšími priateľkami – Rosie (Julie Walters) a Tanyou (Christine Baranski). Ich scénické kreácie boli skutočne veľkolepé! Boli to predovšetkým lesklé kombinézy, vysoké čižmy a veľmi široké nohavice. „Wow” efekt ako vyšitý!

„Mamma mia” je zárukou skvelej nálady a slnka aj v tom najpochmúrnejšom dni. Outfity v tejto atmosfére určite nájdete na www.bonprix.sk