Jesenné zababušenie sa

12.11.2019

Novembrové počasie nám dáva zabrať! V tomto období treba staviť na teplú bundu alebo plášť. Pripravte sa na mrazivý vietor a nečas a udržujte si svoj štýl spolu s najnovšou kolekciou z bonprix.

Tak ako? Plášť alebo páperová bunda? Treba staviť na obe možnosti! Elegantnejší plášť je vhodný na každodenné cesty do práce a na stretnutia. Páperová bunda zas bude vašou najlepšou priateľkou počas víkendových vychádzok či v aute.

V kolekcii bonprix nájdete rôzne strihy ako šité na mieru pre každú dámsku postavu ako aj vzory a farby, v ktorých sa budú cítiť výnimočne aj tie najnáročnejšie fashionistky. Maxi plášť bude dokonalý v kombinácii s vysokými čižmami a sukňou, strieborná alebo biela páperka vytvorí moderný outfit v kombinácii s kožušinovými snehulami.

Počas chladných dní nemôžeme zabudnúť na praktické aspekty oblečenia. Pri výbere bundy či plášťa určených na neskorú jeseň sa presvedčte, či vybraný model má vrecká, do ktorých si schováte nevyhnutné drobnosti: napr. vreckovky či kľúče. Odopínateľná kapucňa vám umožní cítiť sa komfortne aj za veľmi nepriaznivého počasia, vďaka odopínateľnej kožušinke alebo kontrastným zipsom budete aj napriek zimným podmienkam vyzerať štýlovo!