Mini, midi alebo maxi? Sukne na jar a na leto

14.05.2021

Leto sa blíži míľovými krokmi. Dni sú čoraz teplejšie, a to je ten pravý čas na prípravu vhodného oblečenia. Čo nesmie chýbať v letnej garderóbe? Určite sú to krásne sukne! Na bonprix.sk nájdete mnoho rôznych, najmodernejších námetov. Aký model si vyberiete?

1. MINI

Ťažko si možno predstaviť dovolenkovejší strih sukne! Mini môžu byť rôznych variantov a strihov – napr. zavinovacia, s volánmi, ale aj priliehavá. Skvele sa hodia nielen na výpravy na pláž, ale aj na rande či na stretnutie s priateľmi. Naviac, takéto sukne sú dostupné v širokej škále vzorov – v ponuke sú sukne bodkované či so vzorom kvetinovej lúky, ktorá je absolútnym hitom!

2. MIDI

Strih midi je skvelým riešením pre tie z nás, ktoré uprednostňujú eleganciu. Takáto sukňa je ideálnou súčasťou letného outfitu na bežné nosenie. Ak má ceruzkový strih, dokonale sa hodí aj do práce. Hitom sezóny sú aj rozšírené sukne v štýle 50. rokov.

3. MAXI

Maxi sukňa je skutočnou trefou do čierneho. Môže byť bavlnená, dlhá po členky alebo veľmi ženská – s rozparkom, ktorý odhaľuje nohy. Jedno je isté – ak chceme vytvoriť ležérny štýl v boho štýle, je to ten najlepší strih.

4. VŠETKY! 😊

Pokúste sa zaradiť do svojho šatníka aspoň po jednom modeli sukne z každej dĺžky. Všetky najmódnejšie strihy nájdete na www.bonprix.sk