Na jar zazeleňajte spolu s bonprix!

12.03.2021

Zelená je bez pochýb farbou, ktorá ohlasuje jar. Príroda bola odjakživa zdrojom inšpirácie pre mnohých umelcov – nech je teda tentokrát motiváciou pre vás, aby ste s nadchádzajúcou sezónou vniesli do svojho šatníka trochu pestrosti. Začnite farbou nádeje!

TLMENÁ KHAKI
Ak vo vašom šatníku dominujú univerzálne farby – khaki je perfektným riešením. Tento nezvyčajný odtieň zelenej (milujú ho fashionistky!) je obľúbený už mnoho rokov. Šaty tejto farby sa hodia všade. Je to vhodná voľba rovnako tak na krátku prechádzku mestom, ako aj na rande v parku.

FĽAŠKOVÁ ZELENÁ
Tento krásny, hlboký odtieň zelenej je určite najdôstojnejšou verziou tejto farby. Trefou do čierneho bude elegantná košeľa v tejto farbe v prípade, že vás omrzela biela, klasická verzia. Je čas vyskúšať niečo nové!

DECENTNÁ MäTOVÁ
Pastelové farby sú trendom, ktorý sa opakuje, a tak by nemali chýbať vo vašom šatníku. Oblečenie v cukríkovom odtieni zelenej je zárukou sviežeho jarného vzhľadu. Mätové šaty sú receptom na romantický, zmyselný outfit, pistáciový kostým je must-have kúskom nielen na jarné slávnostné príležitosti.

Viac inšpirácií načerpáte na www.bonprix.sk kde si vyberiete tú vhodnú zelenú!