Nový rok, nová forma! Športové outfity z bonprix

12.02.2021

Nový rok je ideálnym časom na zmeny. Nepochybne najčastejšími rozhodnutiami sú tie, ktoré sa týkajú postavy. Sľúbili ste si: „v roku 2021 budem cvičiť”? Niet na čo čakať! Aj keď do jari a leta ešte trochu času ostáva, tento zámer netreba odkladať ani chvíľu. Neviete, odkiaľ začať? Začnite od vhodného oblečenia – určite vás bude motivovať!

Ak je vaše dobrodružstvo ešte len na začiatku a výber vhodného oblečenia je jedným z dôvodov, ktorý vám bráni začať – máme pre vás skvelú správu! Bonprix pripravil na cvičenie hotové súpravy. Tričko + legíny a top sú skvelým riešením na cvičenie rôzneho druhu. Všetko je farebne zladené tak, aby ste sa cítili nielen voľne, ale aj veľmi módne!

Základom dobrého tréningu je správna spodná bielizeň. Najpohodlnejšie športové podprsenky sú tie, ktoré sú vyrobené z rýchloschnúceho a priedušného materiálu. Jogging, aerobic alebo azda zumba? Vyberte si cvičenie, ktoré najviac zodpovedá vašim potrebám.

Doladenie vhodných športových nohavíc je tiež skutočnou výzvou. Ak hľadáte niečo pohodlné ale zároveň trváce, potom sú bezšvové legíny z elastického materiálu trefou do čierneho.

Nezabudnite, fyzickú aktivitu neodkladajte na zajtra, pozajtra či o mesiac. Takže krok číslo 1? „Prebehnite sa” po oblečenie na www.bonprix.sk! Zajtra môže byť neskoro😊