Outfity do práce – tipy bonprix

21.01.2022

Aj keď by sa to tak mohlo zdať, outfity do práce vôbec nemusia byť nudné a povinný dress code vás nemusí obmedzovať. Namiesto staromódneho obleku si zaobstarajte štýlové saká, elegantné košele a ženské šaty a spolu s bonprix vytvorte outfit vhodný na každé pracovisko. S návrhmi, ktoré sme vybrali špeciálne pre vás vytvoríte outfity, v ktorých budete vyzerať módne a profesionálne zároveň.

Štýlové saká

Saká sú osvedčeným prvkom kancelárskeho dress code, ktorý sa osvedčí na ktoromkoľvek mieste a pri akomkoľvek druhu práce. Vo vysoko formálnom prostredí bude najlepšou voľbou klasický čierny blejzer. Ak si však môžeme dovoliť viac, nebojme sa experimentovať s farbami – sako olivovej či koralovej farby môže vyzerať rovnako elegantne v kombinácii s cigaretovými nohavicami tej istej farby ako aj s ceruzkovou sukňou.

Elegantné košele

Kancelária, rande, prechádzka... košeľa je prvkom garderóby, ktorý má vo svojom šatníku každá žena a môže ho nosiť na mnoho spôsobov. Do práce sú najvhodnejšie biele alebo modré modely, ktoré nosíme s elegantnými nohavicami, sukňami alebo – ak si to môžeme dovoliť, s džínsami. Nezabúdajme ale na to, že do práce nenosíme priesvitné modely!

Ženské šaty

Mnohé ženy si do práce vyberajú elegantné šaty. Najlepšou voľbou budú tie v tlmených farbách s dlhším rukávom a neveľkým dekoltom. Vzorované modely sa perfektne hodia k tmavým sakám – najmódnejšími v tejto sezóne sú tie oversize. K takémuto odevu si obujeme balerínky, lodičky alebo čižmy a dáme si decentnú bižutériu.

Vyniknite medzi svojimi kolegami jedinečným zmyslom pre štýl a znalosť trendov. Všetky modely nájdete na www.bonprix.sk.