Oversize saká - ako ich nosiť?

22.01.2021

Voľné saká sú trendom, ktorý si obľúbili tisícky žien na celom svete. A predsa sa oblečenia v oversize štýle aj naďalej obávajú mnohé z nás. S bonprix sa presvedčíte, aké jednoduché je vytvoriť s jeho pomocou tie najmódnejšie outfity!

Po prvé, špecifikácia saka vôbec nemusí napovedať, že ide o model oversize. Aká je najjednoduchšia cesta k veľkému saku? Skrátka si vyberte svoj vysnívaný model vo väčšej veľkosti – v závislosti od toho, aký efekt chcete dosiahnuť.

Existuje veľa možností na kombinovanie tohto typu oblečenia. Sako sa hodí rovnako tak k decentným aj ležérnym šatám, možno si ho obliecť na zimný sveter, čím vznikne perfektný (a teplý) look.

Ak sa bojíte, že príliš veľké sako naruší vaše proporcie, stavte na kombináciu s úzkymi džínsami a držte sa pravidla – ak je vrch príliš veľký, spodok musí byť priliehavý. Dôležité sú aj doplnky. Vďaka lodičkám na tenkom podpätku a vhodnej bižutérii dosiahnete elegantný vzhľad. Ak hľadáte bežnejšie kombinácie, vyberte si kovbojské topánky či tenisky.

Jedno je isté – oversize sako je univerzálnym kúskom oblečenia a je zárukou perfektného outfitu v súlade s najhorúcejšími trendmi sezóny. Nezabudnite si preň urobiť miesto pri tvorbe vášho jarného šatníka!