Prehľad najmódnejších jarných búnd a plášťov

09.04.2021

Je tu jar! Teda zatiaľ tá kalendárna. Na to pravé oteplenie si musíme ešte chvíľu počkať. Prechodné obdobie je však najvhodnejším na doplnenie jarného šatníka. Začnite od toho, čo je nevyhnutné – teda od štýlovej bundy alebo najmódnejšieho plášťa. Najhorúcejšie ponuky nájdete na bonprix.sk.

TRENČKOT – NADČASOVÁ ELEGANCIA
Trenčkot je povinným kúskom v každom jarnom šatníku. Je milovaný miliónmi žien na celom svete a vďaka nemu možno vytvoriť elegantný, prirodzený look vo francúzskom štýle. Klasické sú modely vo farbe béžovej a šedej. Okrem týchto bestsellerov bonprix ponúka aj plášte v pastelových farbách – mätovej či marhuľovej. Toto je príležitosť na oživenie tlmených outfitov!

I ♥ DENIM – DŽÍNSOVÁ KATANA
Keď sa jar skutočne udomácni, skvelým riešením je denimová bunda. Klasickým modelom je tá džínsovo modrá. Denimová bunda sa hodí ku všetkému – môžeme ju nosiť so šatami, džínsovými sukňami, pričom vytvoríme supermódny total look. Zaujímavé budú aj bundy biele alebo tie vo farbe bielej kávy.

DRUHÁ... KOŽA
Kožené plášte, bundy a saká sú nadčasové, a tak určite stojí za to mať ich vo svojom šatníku. Ramoneska je skvelým prelomom v každom outfite – rovnako „sedí” s kvetovanými šatami ako aj s bielym tričkom a modrými džínsami.

Viac jarných nevyhnutných kúskov nájdete na www.bonprix.sk