Prehľad najmódnejších plaviek

21.05.2021

Leto sa blíži! Je to najvhodnejší čas na to, aby sme vo svojom šatníku pripravili miesto pre dovolenkové outfity. Krok 1? Treba si nájsť vhodné plavky. Vyrazte na pláž spolu s bonprix.sk a ponorte sa do oceánu módnych inšpirácií!

BIKINY

Ten pravý spojenec na opaľovanie 😊. Na bonprix.sk nájdeme plavky ako šité na rôzne situácie a na každý typ postavy. Plavkové podprsenky s riasením opticky zväčšia malé poprsie, podprsenky minimizer ho krásne zvýraznia. Nohavičky s vysokým pásom ukryjú všetky nedostatky. Plavky sú k dispozícii rovnako tak v energizujúcich farbách (napríklad fuchsiovej či modrej) ako aj v tlmených – čiernej a bielej. Pozornosť určite venujte aj potlači! Bonprix ponúka najmódnejšie vzory s hráškami, pásikmi či kvetinami.

JEDNODIELNE

Jednodielne plavky sú elegantnou verziou plážového oblečenia. Krásne podčiarknu prednosti postavy, veľmi efektne vyzerajú aj ako body v kombinácii so šortkami či plážovými šatami. Pozoruhodné sú tie s hlbokým výstrihom či ozdobným riasením.

TANKINY A ŠPORTOVÉ PLAVKY

Tankiny sú pohodlným riešením pre tie z nás, ktoré toho na pláži nechcú ukázať priveľa. V letnej kolekcii bonprix nájdete aj plavky, ktoré sa dokonale hodia na rôzne vodné športové aktivity.

Bez ohľadu na to, aké plavky si vyberiete, jedno je isté – toto leto bude výnimočné. Navštívte www.bonprix.sk a presvedčte sa o tom!