Rachel, Monika - alebo Phoebe? Outfity inšpirované kultovým seriálom „Priatelia”

29.01.2021

„Priatelia” sú jedným z najikonickejších seriálov, aký kedy vznikol. Aj keď od premiéry prvej epizódy tohto sitkomu uplynulo už viac ako 20 rokov, stále ho milujú milióny divákov. Brilantný humor, skvelé postavy a.... geniálne outfity hlavných hrdinov sú tým, čo nikdy nezostarne.

Polovicu titulných postáv priateľov tvoria Rachel, Monika a Phoebe. Každá z nich je úplne odlišná. Rachel je fashionistka, ktorá miluje svet módy. Jej veľkolepé ouffity sa už zapísali do histórie. Na druhej strane Monikin pragmatický štýl je obrazom rokov 90. Alebo ste možno fanúšičkou nonšalancie v štýle hippie, teda spôsobu obliekania Phoebe? Ťažká voľba! Na pomoc prichádza bonprix. Presvedčte sa, ako s jeho pomocou vnesiete so svojho šatníka ducha 90. rokov!

RACHELIN ŠTÝL

zdroj: https://www.instagram.com/everyfriendsoutfit/

Rachel miluje módu – a je to obostranné! Je známa tým, že nosí minisukne, vysoké čižmy a šaty so špagetovými ramienkami.
Je to osoba, której štýl je najdievčenskejší, ale aj elegantný a sexi. V jej outfitoch nájdeme všetky aktuálne najmódnejšie prvky: kožený dlhý plášť, bagetovú tašku či krátku kockovanú sukňu.

MONIKIN ŠTÝL

zdroj: https://www.instagram.com/everyfriendsoutfit/

K Monike sedia najmä mom džínsy, nohavice s trakmi ako aj biele tričká. Jej štýl je jednoduchý, bezhranične ho však obdivujú mnohé milovníčky seriálu. Aký je leitmotív? Pohodlie! K tomu patrí niekoľko prvkov pánskeho šatníka – napr. oversize kockovaná košeľa.

ŠTÝL PHOEBE

zdroj: https://www.instagram.com/everyfriendsoutfit/

A nakoniec Phoebe – teda najfarebnejšia postava seriálu. S dušou hippie prekvapuje diváka svojimi občas bláznivými outfitmi. Hlavnou črtou jej oblečenia sú vzory – čím viac tým lepšie. Najradšej na dlhých šatách a sukniach v kombinácii s masívnymi topánkami. Jej outfit je korunovaný veľkým množstvom bižutérie.

Outfity hrdiniek seriálu sú natoľko nadčasové, že hravo zapadnú aj do našej reality. Všetky prvky, potrebné na vytvorenie vzhľadu v štýle Rachel, Moniky a Phoebe nájdete na www.bonprix.sk