Športovo z bonprix!

08.01.2020

V novom roku nová! Znie to ako otrepaný výrok, ktorý už neberieme vážne? A prečo nie? Ak má byť vstup do nového desaťročia dôvodom na pozitívne zmeny v našom živote, držme sa ho. Dozaista nás v tom podporí značka bonprix, ktorá vo svojej najnovšej kolekcii podporuje pohyb a športové aktivity!

Dobrou motiváciou pre dosiahnutie vytýčených cieľov celkom určite môže byť vhodný odev. Nemusí to byť model, za ktorý utratíme polovicu svojich úspor. Tak pri cvičení ako aj športovom oblečení je lepšie začať metódou malých krôčkov. Kľúčový je náš dobrý pocit!

V športovej kolekcii bonprix nájdeme všetko, čo môžeme potrebovať pri základných fyzických aktivitách. Bude to beh? Alebo azda strečing? Aerobik alebo joga? Pristúpme k tomu rozvážne a berme do úvahy predovšetkým vlastný komfort. Na konci nášho snaženia bude zdravá, vyšportovaná postava.

Čo by sa malo nachádzať v športovej taške fyzicky aktívnej ženy? Nepochybne treba začať ľahkou obuvou, športovou podprsenkou ako aj pohodlnými legínami či teplákmi. Ak uvažujeme o outdoorových športoch, mali by sme siahnuť po funkčnej bunde. Bonprix nezabúda na farby! Mali by byť príjemné a módne.

Je nový outfit pripravený? Treba si stanoviť reálne, krátkodobé ciele. Čo tak pre začiatok energické skoky na švihadle alebo rýchla prechádzka v nových legínach? Skvelý začiatok!