Sweet like... candy – teda najmódnejšie oblečenie v pastelových farbách

23.04.2021

Už niekoľko mesiacov na Instagrame hrajú prím krásne, jemné farby, a to znamená len jedno – sezóna pastelových farieb je v plnom prúde! Ak ste si ešte nenadobudli tieto dievčenské odtiene, teraz je ten najlepší čas. Na bonprix.sk nájdete outfity v najmódnejších farbách. Pozrite si našu ponuku!

Púdrová ružová
Tento odtieň je v jarných outfitoch už tradíciou. Typicky dievčenský, jemný, neuveriteľne očarujúci. Jemné, vzdušné šaty v tejto farbe sú osvedčeným receptom na štýlový, ale zároveň romantický outfit plný pôvabu.

Mätová
Toto je dozaista ten najosviežujúcejší odtieň zelenej, na ktorý sa nedá zabudnúť. Ak ho pridáme do svojho šatníka, osviežime svoje outfity v letnej sezóne. Táto farba perfektne ladí so šedou, a nielen s ňou! Aj kombinácia s ďalšími pastelovými farbami bude trefou do čierneho.

Ľaliová
Toto je absolútny hit posledných sezón, ktorý si zamilovali dievčatá z Instagramu! Jemná fialová je farbou pre každú z nás. Svieža, ženská, jemne romantická. Je vhodná pre každý typ – bez ohľadu na to, či ste blondínka, brunetka či červenovláska. Naviac, krásne zvýrazní letné opálenie.

MUST KNOW! Nebojte sa kombinovať všetky tieto odtiene! Pastelové farby sa spolu kamarátia a dokážu vytvárať mimoriadne úspešné módne outfity.