Trendy pre každého

18.11.2019

Spájate si jesenno-zimnú sezónu s nudou? Ste na omyle! V tomto období má každý šancu prejaviť sa vďaka kombinácii rôznych štýlov. Ak sa chcete zoznámiť s aktuálnymi trendmi sezóny, pozrite si najnovšiu kolekciu bonprix.

Stále aktuálna je zvieracia potlač. V chladnejšom období stavte na dlhé šaty alebo plisované leopardie sukne, ktoré dokonale ladia s teplými huňatými svetrami a vysokými čižmami. Minimalistické outfity oživte štýlovými doplnkami so zvieracím motívom – napríklad topánkami s hadím vzorom a bižutériou.

Farba millennial purple je určite hitom sezóny jeseň-zima 2019/2020. Pastelová fialová je dokonalá ako total look, ale aj ako módny prvok v prípade nevýrazného outfitu. Bundy, tričká a nohavice v tejto farbe prelomia nudu v jesenno-zimnom šatníku.

V móde je opäť punkový štýl! Široké káro, kožené bundy, masívne topánky dokonale ladia s dlhými minimalistickými plášťami. Pepitová sukňa s elegantným sakom alebo svetrom vytvoria univerzálny outfit, vhodný na každú príležitosť – malú i veľkú. Nezabudnite ani na doplnky! Šmrnc dodajú cvoky!