Tweed it!

04.10.2019

Sychravé počasie? Nechajte sa inšpirovať. V najnovšej kolekcii bonprix nájdete teplé, štýlové a praktické kúsky na toto vrtkavé ročné obdobie. Čo hovoríte na tvíd? Je to nesmrteľná, dávno známa tkanina, ktorá určite nikdy nevyjde z módy.

Tvíd si zamilovala aj samotná Coco Chanel. Revolucionárka v oblasti módy si ho požičala zo šatníka svojho milovaného a vytvorila štýl, ktorý očaruje už desaťročia. V tvídovom saku a sukni zabojujete na nejednom obchodnom stretnutí. Skvele sa osvedčili aj samostatne, v kombinácii s takými klasickými kúskami ako džínsy či biela košeľa.

Tvíd, to nie sú len štýlové saká. Na bonprix.sk nájdete z neho aj šaty a pelerínky. Alebo čo tak kúsok francúzskej elegancie na hlave? Tvídová čiapka je skvelým nápadom na to, ako dodať šmrnc jednoduchému, nevýraznému outfitu. Tak ako? Je tvíd hitom? Rozhodne áno! Bonprix.sk miluje to, čo je praktické a moderné!