Valentínske outfity z bonprix.sk – elegantne či pohodlne?

05.02.2021

Valentín je za dverami! Aj keď tento rok bude iný ako zvyčajne, neznamená to, že sa oslavy pri tejto príležitosti musíme vzdať. Bonprix na tento výnimočný deň pripravil skvelé riešenia – bez ohľadu na to, ako ho strávite.

VARIANT 1 – ŠATY A LODIČKYB/b>
Aj keď sa nikam nevyberieme, prečo by sme si nemohli obliecť šaty? Klasickými valentínskymi farbami sú určite ohnivá červená a klasická čierna, nie sú však povinné. Vyberte si farbu, ktorú máte najradšej a v ktorej sa cítite najlepšie. Ak uprednostňujete univerzálnejšie, ale rovnako veľkolepé riešenia, stavte na najmódnejší kardigán s veľkými gombíkmi a rúrkové nohavice. Celok môže byť skvele korunovaný bižutériou – napríklad náušnicami alebo náhrdelníkom so Swarovského kryštálmi alebo čelenkou typu diadém.

VARIANT 2 – PYŽAMOVÁ PÁRTY 😊
Teda úplný opak predchádzajúceho variantu. Bonprix však má zaujímavé návrhy aj pre tých z vás, ktorí chcete zostať doma. Čo si vyberiete – teplé, pohodlné pyžamo s valentínskym motívom, alebo azda zmyselnú bielizeň či saténové kimono?

Možností je samozrejme omnoho viac. Nie je dôležité, či sa rozhodnete stráviť večer pri romantickej večeri s vašou polovičkou, pri premietaní filmov či relaxe v domácom SPA – urobte niečo pre seba! Oddýchnite si a cíťte sa krásne. Všetko, čo k tomu potrebujete, nájdete na www.bonprix.sk