Zacielené na rolák

06.12.2019

Pamätáte si film „Lepšie neskoro ako nikdy”? Hlavná hrdinka Erika (Diane Keaton) sa zamilovala do rolákov. A nie bezdôvodne. Vyzerá v nich fantasticky! Rolák je nepochybne symbolom nenútenej elegancie v pohodlnej podobe. Pozrite si tie, ktoré odporúča bonprix!

Rolák sa bez akýchkoľvek pochybností musí nachádzať v šatníku každej minimalistky či milovníčky klasiky. Je to dokonalý základ mnohých zimných outfitov. Výborne vyzerá ako sólo kúsok, hodí sa aj pod blejzer. Možností je mnoho. Bavlnený či vlnený? Hladký alebo s vrúbkovaným vzorom? S dlhým alebo krátkym rukávom? O druhoch samotného goliera ani nehovoriac.

Rolák možno nosiť na stovky spôsobov. Patríte k tým, ktorí sa v roláku skrátka „dusia”? Vyskúšajte model s veľkým širokým golierom. Dámam, ktoré sa rady cítia žensky a sexi, odporúčame vypasované úpletové strihy, ktoré dokonale zvýraznia štíhly pás.

Rolák je aj mimoriadne praktickým prvkom šatníka. V zime chráni váš krk pred chladom, ak ste v zrelom veku, zamaskujete ním nedostatky svojej pokožky.

V ponuke bonprix nájdete nielen blúzky a svetre, ale aj šaty s golfovým golierom. Aký je najmódnejší outfit sezóny? Kockované sako v štýle oversize s rolákom v tlmenej farbe. K tomu tenký pások a.... ďalším výzvam môžete čeliť na úrovni!